El Dalia Quartet és la confluència de quatre músics de trajectòries diverses que després d'anys de desenvolupament en els àmbits de la música de cambra, l'orquestra i la praxis solística decideixen unir-se per poder aprofundir en el repertori cambrístic i explorar llenguatges estètics que només un marc com el quartet de corda, íntim i amb un grau altíssim de complicitat, fa possibles.

Els quatre membres compaginen el quartet amb una carrera orquestral consolidada que els ha acabat vinculant a conjunts com Mahler Chamber Orchestra, Lucerne Festival Orchestra, Camerata Bern, Orquestra Da Camera o Dortmunder Philharmoniker.

Després dels concerts de presentació a Barcelona i Cervera l'Any 2014 i malgrat la seva curta trajectòria el Dalia Quartet ja ha actuat en festivals i sales tan significatives com la Schubertíada de Vilabertran, Enclave de Cámara d'Ourense, l'Auditori e Barcelona, el Petit Palau, l'Auditori de Girona (Ibercàmera) o la sala Bulgaria de Sofia. Després de les residències artístiques a Cervera i al Teatre de Sarrià (2017-2018) els seus compromisos futurs inclouen els debuts a Offenburg i Heidelberg (Alemanya), Londres, la Fundación Juan March (Madrid) o la Sociedad Filarmónica de Bilbao.

 

Nosaltres

 •  

  Elena Rey Rodríguez és membre fundadora del Dalia Quartet i del Trio Lorca. Guardonada en diferents concursos, duu a terme una carrera tant solística com de cambra que la vinculen amb un ampli ventall d’artistes.

   

  L’Elena és membre de l’Orquestra de Cadaqués, Orquestra Da Camera i BCN216 i ha estat convidada com a cap dels segons violins en orquestres com la del Palau de les Arts o la Sinfónica de Castilla y León entre altres. El seu interès per altres gèneres musicals l’ha portada a col·laborar amb Sílvia Pérez Cruz a „Entre cuerdas“, projecte que engloba diversos estils del flamenc fins al jazz.

   

  Nascuda a Barcelona el 1986, començà els seus estudis musicals a l’edat de nou anys amb Mª Victoria Fernández, prosseguint-los amb Gonçal Comellas, Kai Gleusteen i membres del Quartet Casals. Posteriorment estudià amb Yuri Volguin i Zakhar Bron a l’Escuela Reina Sofía. Toca un José Contreras (1770) cedit generosament per Lutheria Trapiella S.L.

Elena Rey

Violín

 •  

   

   

   

   

   

   

   

  Oleguer Beltran

  Violin

  Oleguer Beltran Pallarés (1984) concluye sus estudios en la Universität der Künste de Berlin bajo la tutela de Axel Gerhardt. Ha desarrollado una intensa actividad en le terreno de la música de cámara, de la cual cabe destacar el aprendizaje con los cuartetos Casals y Artemis y numerosos conciertos concursos y grabaciones. Miembro del Natalia Ensemble. Ha colaborado con algunas de las principales orquestas españolas. De 2009 a 2013 fue solista de segundos violines de la Orquesta Gulbenkian de Lisboa. Desde 2013 es asistente de solista de segundos violines de la Filarmónica de Dortmund.

 •  

  Oleguer Beltran Pallarés és membre fundador del Dalia Quartet i del Natalia Ensemble. També és assistent de solista dels segons violins de la Dortmunder Philharmoniker, membre de l’orquestra Da Camera i col·laborador habitual de l’Orquestra de Cadaqués.

   

  A més del seu pas per orquestres juvenils com la JONC, JONDE, EUYO i GMJO,  col·labora amb diverses orquestres espanyoles (ONE, Sinfónica de Galicia, Sinfónica de Navarra) i alemanyes (Sinfonieorchester Wuppertal, Deutsche Radio Philharmonie Saarbrücken Kaiserslautern, com a líder de segons violins) i entre els anys 2009 i 2013 fou solista dels segons violins de l’Orquestra Gulbenkian de Lisboa.

   

  Nascut a Prat de Comte el 1984, comença els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Cambrils per continuar-los al conservatori de Vila-Seca i a l’ESMUC (amb els professors Eva Graubin i els membres del Quartet Casals) i finalitzar-los a la Universität der Künste de Berlin sota la tutel·la d’Axel Gerhardt i d’integrants de l’Artemis Quartett. Ha estat becat per a Fundació Humboldt i premiat en diversos concursos. L’Oleguer toca un violí construït per Peter Westerlund l’any 2006.

Oleguer Beltran

Violín

 •  

  Anna Puig Torné és membre de les orquestres Mahler Chamber i Lucerne Festival des del 2009. També és viola principal de la Camerata Bern i líder convidada en orquestres com el Maggio Fiorentino o l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, entre altres.

   

  A més de la seva activitat orquestral l’Anna és membre fundadora del Dalia Quartet i és convidada freqüentment a festivals de cambra en els quals té l’oportunitat de treballar amb altres grans músics. El seu interès per la música popular la duu també a formar part de PortKlezmer, grup que estableix una comunicació amb el públic basada en l’exploració de la tradició i l’experimentació amb al música Klezmer.

   

  L’Anna participa regularment  en projectes educatius arreu del món i col·labora amb organitzacions dedicades a la integració i educació d’infants amb risc d’exclusió social. Aquesta dedicació l’ha portada al Brasil, a l’Índia i a Sud-Àfrica.

   

  Nascuda a Cervera el 1982, l’Anna va començar els seus estudis musicals a l’edat de cinc anys amb Paul Cortese i posteriorment els continuà a la Hochschule fûr Musik Hans Eisler de Berlin amb Walter Küssner i Tabea Zimmermann.

Anna Puig

Viola

 •  

  Erica L. Wise és membre fundadora del Dalia Quartet i de Funktion i membre del Trio Lorca. Com a solista ha treballat amb els directors Michael Stern i Keith Lockhart, entre altres, actuant a l’Aspen Music Festival i al Jordan Hall de Boston, MA. Apassionada intèrpret de música de cambra, ha col·laborat amb artistes com els quartets Quiroga i Henschel, Anthony Marwood i Antje Weithaas.

   

  Ferma valedora de la música composta a la nostra època, ha estrenat obres tant a nivell nacional com internacional, bé com a solista o com a membre de Funktion, de compositors com Yuval Gotlibovich, Joan Magrané, Octavi Rumbau, Tristan Perich, Roger Goula, Jakob Kirkegaard o Hanne Darboven. Un dels moments culminants en aquest àmbit va ser la interpretació l’any 2015 del „Wunschkonzert“ de Darboven per violoncel solista a la „Haus der Kunst“ de Múnic en el marc de la seva retrospectiva dedicada a aquesta compositora.

   

  L’Erica va inicià els seus estudis musicals a l’edat e cinc anys, i els de violoncel als nou quan vivia a Göttingen, Alemanya. Graduada als conservatoris de Peabody i New England, posteriorment va estudiar violoncel barroc al CNR de Paris becada per la Harriet Hale Woolley Fellowship. Els seus mentors principals han estat Ronald Thomas, Colin Carr, David Simpson, Larry Lesser i Gary Hoffman. També ha rebut una gran influència de les ensenyances de Ferenc Rados.

   

   

Erica Wise

Cello

Menu

 

principal

 

qui som

 

AGENDA

 

MEDIA

 

CONTACTE

mailing list

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.